СУРГАЛТ ЗОХИОН БАЙГУУЛАВ.

Швейцарийн хөгжлийн агентлагаас хэрэгжүүлж буй “Монгол ногоо” төлийн хүрээнд Нийслэлийн Хүнс, хөдөө аж ахуйн газар, “VEG” сургалтын төвтэй хамтран ногоо тарьсан иргэдэд зөв зохистой хооллолт, хүнсний ногоог зөв боловсруулах талаар онолын мэдлэг олгож, хүсний ногоогоор төрөл бүрийн хоол, ундаа хийх чадварыг эзэмшүүлэх сургалтыг 2017 оны 09 дүгээр сарын 25-ны өдөр дүүргийн иргэдэд “Хүнсний ногооны эрүүлжүүлэх ач тус, зохистой хэрэглээ” сэдвээр зохион байгууллаа.

Сургалтыг  “VEG” сургалтын төвийн захирал, “Ногоон гариг- Ногоон ирээдүй” ТББ-ийн тэргүүн Н.Оюундарь, “Монгол ногоо” төслийн дадлагажигч Ж.Чанцал нар удирдан зохион байгуулав.

Сургатанд 17 иргэн хамрагдсан бөгөөд эрүүл зөв хооллолт, хүнсний зохистой хэрэглээний талаар мэдлэгтэй болж

  • Хулууны зутан шөл
  • Хүрэн манжингийн икра
  • Шар луувантай хайлмаг
  • Шошны салат
  • Хөцтэй минестрон шөл
  • Хүрэн манжингийн ундаа зэргийг хэрхэн зөв бэлтгэн хэрэглэх, тэдгээрийн ач тусын талаар мэдээлэл авав.Capture

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Email this to someonePrint this page

Сэтгэгдэл үлдээх

Одоор тэмдэглэгдсэн хэсгийг заавал бөглөх ёстой. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>